Poštovani/a,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo se uključite u program besplatne ekspertske podrške za razvoj turističkih usluga u Zlatiborskom okrugu.  

Užički centar za ljudska prava i demokratiju i Ekonomska škola Užice, pozivaju sve zainteresovane predstavnike  turističke privrede da popune  upitnik, koji možete popuniti na linku ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja  mžete nas kontaktirati na adrtesu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili date komentare na našoj FB stranici https://www.facebook.com/uecentar  .

Zainteresovane kompanije mogu popuniti upitnike  najkasnije do 30 Aprila 2022. Opširnije o projektu na www.uecentar.com

 Projekat “Bridging” (Premošćavanje), se realizuje u okviru IPA II programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014 – 2020, finansiranog od strane Europske unije.

Poštovani/na, Pred vama se nalazi upitnik koji treba da utvrdi potrebe turističke privrede za ekspertsku podršku u razvoju usluga, sticanju novih znanja i veština i pronalaženju radne snage na tržištu rada koja poseduje deficitarna znanja i veštine. Ekspertska podrška će se finansirati sredstvima projekta i za vas je potpuno besplatna. U skladu sa navedenim, zamolili bismo vas da nam odgovorite na sledeći set pitanja u roku od deset dana.
 
 
LINK KA UPTINIKU ======>>>>>> https://forms.gle/WwTzWoTNGmN5HMHs9
 

Koalicije