Поштовани/а,

Велико нам је задовољство да Вас позовемо да попуните анкету и на тај начин покажете колико сте задовољни и заинтресовани за дијалог  у циљу решавања проблема незапослености у нашем граду. 

Анкета је активност пројекта “ Нове перспективе у полиотикама запошљавања” који реализује Удружење Ужички центар за људска права и демократију.  

Пројекат се реализује у оквиру програма “Дијалог промена: Подршка реформама кроз сарадњу организација цивилног друштва и јавних власти” . Програм је финасијски подржан од Европске Уније а спроводи Београдска отворена школа у партнерству са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог Владе Републике Србије, Републичким секретаријатом за јавне политике Владе Републике Србије, Центром за јавне политике ЕУ Универзитета у Београду, Олоф Палме Центром као и у сарадњи са Уредом за удруге Владе Републике Хрватске.

Тренутно спроводимо консултације са грађанима, представницима институција, организација цивилног друштва на локалном нивоу како бисмо сагледали колико је  заједница упозната са процесом израде и примене локалне политиђке запошљавања и улогом грађана у том процесу. 

 

 

 

Koalicije