Pažnja, pažnja!

Ostalo je još 10 dana do kraja produženog roka za konkurs “Institucionalni grantovi”.

Nacionalna koalicija za decentralizaciju sa partnerima, Grupom 484 i Fondacijom Jelena Šantić, produžila je rok za prijavu do 15. jula u 15 sati. Uslovi konkursa su ovde, a možete se prijaviti ovde. Verujući da lokalne zajednice imaju dovoljno resursa i potencijala da postanu bolja mesta za život želimo da podržimo autentične lokalne inicijative koje predstavljaju društvenu inovaciju i koje imaju dugoročnu vizije promene u zajednici u oblastima vladavine prava i kulturne raznolikosti.

Pozivamo sve autentične lokalne organizacije da kvalitetnom prijavom preko platforme promeni.rs uđu u trku za podršku od 10.000 do 40.000 evra.

Detalje o konkursu možete pronaći u smernicama, ako imate dodatnih nedoumica pogledajte info- sesiju i prezentaciju gde su odgovori na mnoga od njih, a ako imate dodatnih pitanja pišite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Rok za slanje prijava je 15. jul do 15 časova, a podršku će dobiti do 5 inicijativa zavisno od kvaliteta i potencijala aplikacije. Konkurs predviđa finansijsku podršku u sprovođenju projekta kao i mentorsku podršku usmerenu na strateški, programski i finansijski razvoj autentičnih lokalnih inicijativa. Konkurs se realizuje se uz podršku Evropske unije u okviru projekta “Lokalni poziv za EU”.

Koalicije